Ингредиенты:
- Aluat foietaj congelat fara drojdie800 grame
- Cascaval200-300 grame
- Caizer de porc afumat (la dorinta)200-300 gramePutem inlocui cu cremvusti sau salam sau orice tip de carne afumata
- Oua2
Режим приготовление:
Decongelam aluatul nostru, fie el unu intreg sau portionat. Dam prin razatoare cascaval si taiem cuburi mici caizer de porc.
Intindem 2 bucati de aluat (de dorit intr-o directie), ungem o parte cu ou batut ambele bucati, presuram doar pe o bucata de aluat cascaval si carne. Acoperim cu celalta bucata, partea unsa pe ingridiente. Taiem in felii si rasucim in forma de spirala si le aranjam pe tava asternuta cu hartie de copt.
Coacem in cuptor preincalzit la 200-210C timp de aprox. 20 min, ungem cu uo inainte de coacere.
Pofta buna!