Ieșiți din modul de imprimarePrintează rețeta A+ A- Undo all

Supa de mazare

Ingrediente:

Mazare galbena despicata
300 grame
Cartofi medii
6
Carne afumata
300 grame
Morcov
1
Ceapa
1
Patrunjel
Sare dupa gust

Modul de preparare:

Spalam mazare in 3 ape si o punem la fiert, fara a fi lasata la inmuiat. Se fierbe in aprox. 1 ora si 15 min. Cind este practic gata, adaugam cartofi curatiti si taiati cubulete. Facem prajitura din morcov, dat prin razatoare sau taiat cubulete mici si ceapa, taiata marunt. Cind prajitura este gata, o adaugam in supa. Saram supa dupa gust. Cind cartofii sunt gata adaugam carne, taiata cubulete si patrunjel. Fierbem la foc mic/mediu inca 5 minute. Supa este gata.

Pofta buna!