Ieșiți din modul de imprimarePrintează rețeta A+ A- Undo all

Gogoase

Ingrediente:

Brinza de vaci
500 grame
Zahar
100 grame
Sare
0.5 linguri de ceai
Gris
Faina de griu
3 linguri de masă
Oua
3
Bicarbonat de sodiu
0,25 linguri de ceai
Ulei de floarea soarelui
200 ml
pentru prajit

Modul de preparare:

In brinza de vaci adaugam oua, sare si zahar. Amesticam bine si adaugam bicarbonat de sodiu, faina de griu si gris aprox. 2 pahare. Datorita la gris gogoase se primesc mai putin uleioase si la exterior crocanti dar in interior moi. Le formam cu palme de marimea unui nuc si le prajim intr-un cazan in ulei incins uneori amestecind, pina devin rumene.

Putem servi cu smintina amestecata cu zahar sau la dorinta.

Pofta buna!