Ieșiți din modul de imprimarePrintează rețeta A+ A- Undo all

Betisoare din foietaj cu cascaval

Ingrediente:

Aluat foietaj congelat fara drojdie
800 grame
Cascaval
200-300 grame
Caizer de porc afumat (la dorinta)
200-300 grame
Putem inlocui cu cremvusti sau salam sau orice tip de carne afumata
Oua
2

Modul de preparare:

Decongelam aluatul nostru, fie el unu intreg sau portionat. Dam prin razatoare cascaval si taiem cuburi mici caizer de porc.

Intindem 2 bucati de aluat (de dorit intr-o directie), ungem o parte cu ou batut ambele bucati, presuram doar pe o bucata de aluat cascaval si carne. Acoperim cu celalta bucata, partea unsa pe ingridiente. Taiem in felii si rasucim in forma de spirala si le aranjam pe tava asternuta cu hartie de copt.

Coacem in cuptor preincalzit la 200-210C timp de aprox. 20 min, ungem cu uo inainte de coacere.

Pofta buna!