Asamblam salata pe straturi: 1. carnea taiata cubulete; 2. ciuperci taiati felii; 3. cascaval dat prin razatoare; 4. oua date prin razatoare. Fiecare strat ungem cu maioneza. Decoram cu masline taiate in jumatate, iar pe margine punem chips-uri (vezi in imagini). Lasam in frigider pentru 30 min. Pofta buna!
Intr-o cratita punem la fiert piept de pui, punem sare dupa gust. Cand este gata il taiem la dorinta cuburi sau fisii. Ananas-ul (de dorit sa fie rondele, calitate este mai buna) si cascaval la fel taiem cuburi. Amestecam toate ingredientele: carne, ananas, cascaval, porumb si maioneza (puteti prepara acasa…
Fierbem carnita in apa putin sarata, dupa ce este gata si sa racit o taiem marunt si amestecam cu maioneza si usturoi pisat dupa gust (eu am pus un catel). Rosiile taiem cubulete, eu iam scos semintele cu miezul ca sa nu lese mult suc. Castraveti si cascaval le dam…
Pas 1. Taiem piept de pui in felii, condimentam cu piper negru, sare, condimente pentru gaina si sos de soia. Amestecam si prajim in putin ulei. Pas 2. Taiem paine pentru pesmeti. Presuram cu putina sare (eu am pus si putin condiment pentru gaina) si stropim cu ulei de masline.…