Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 231
Supa de mazare
 5/5

Supa de mazare

  • Felul Întâi
  • mazare, supa
Supa de mazare
10
1
3
5
6

Supa de mazare

Ingrediente
Mazare galbena despicata
300
  • gr
Cartofi medii
6
Carne afumata
300
  • gr
Carne afumata
300
  • gr
Morcov
1
Ceapa
1
Patrunjel
Sare dupa gust

Modul de preparare:

Spalam mazare in 3 ape si o punem la fiert, fara a fi lasata la inmuiat. Se fierbe in aprox. 1 ora si 15 min. Cind este practic gata, adaugam cartofi curatiti si taiati cubulete. Facem prajitura din morcov, dat prin razatoare sau taiat cubulete mici si ceapa, taiata marunt. Cind prajitura este gata, o adaugam in supa. Saram supa dupa gust. Cind cartofii sunt gata adaugam carne, taiata cubulete si patrunjel. Fierbem la foc mic/mediu inca 5 minute. Supa este gata.

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
PrevPrecedentaBors rosu cu fasole
UrmatoareaSoleanca – ciorba ruseascaNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi