Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 309
 5/5

Supa crema cu piept de pui si ciuperci

  • Felul Întâi
  • brinza topita, Bulion, ciuperci, crem, frisca, paine, piept de pui, supa
20191008_115425
20191008_115438
20191008_115622
20191008_114744
20191007_201256

Supa crema cu piept de pui si ciuperci

Ingrediente pentru supa crema

Piept de pui
400
  • gr
Ciuperci champignon
400
  • gr
Frisca lichida
350
  • ml
Faina de griu
1
  • ling. masă
Ceapa
1
Sare, piper negru
( dupa gust )
Unt
30
  • gr
Marar uscat sau proaspat
Frunze de dafin
Branza topita
50
  • gr

Ingrediente pentru paine

Apa
200
  • ml
Chefir
200
  • ml
Ulei
1
  • ling. masă
Sare
1
  • ling. ceai
Drojdie uscata
8
  • gr
Faina de griu
( cit cuprinde )
Ou pentru uns
1

Modul de preparare:

Pas 1.

Framintam aluatul pentru pâinică. In apa calda adaugam chefir, sare dupa gust, ulei, drojdie si faina cit cuprinde. Lasam sa creasca, dupa, modelam 3 pâinici. Lasam sa creasca, ungem cu ou batut si dam la cuptor preincalzit la 200C aprox. 30 min. Dupa ce pâinica s-a răcit taiem virful si scoatem miezul.

Pas 2.

Punem carnita in apa la fiert, adaugam sare si frunze de dafin dupa gust. Ciupercile taiate le calim fara ulei in tigaie, cind lasa apa o aruncam si adaugam o ceapa taiata si unt, calim aprox. 5 min la foc mediu sub capac. Adaugam faina si un polonic din bulion cald ca sa o dizolvam. Apoi adaugam frisca, aducem la consistenta dorita adaugand bulion. Apoi adaugam carnea taiata cubulete, condimentam dupa gust, adaugam brinza topita si fierbem cateva minute la foc mic.

Pas 3.

Supa calda turnam in pâinica noastra, infrumusetam cu frunze de patrunjel la dorință.

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
UrmatoareaBors rosu cu fasoleNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi