Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 153
 5/5

Placinte din aluat fillo

  • Aperitiv, Mic dejun
  • aluat fillo, brinza de vaci, lapte, placinte, smintina
20190704_214205
2
3
4
5-1
6
7

Placinte din aluat fillo

Ingrediente
Aluat in foi fine pentru placinte
400
  • gr
Brinza de vaci
800
  • gr
Oua
3
Unt
80
  • gr
Lapte
200
  • ml
Smintina
100
  • gr
Sare
Zahar

Modul de preparare:

Pas 1.

Pregatim umplutura. Brinza de vaci amestecam cu oua, sare si zahar dupa gust.

Pas 2.

Luam 2-3  foi de aluat si pe fiecare ungem cu unt topit, deasupra presuram cu brinza. Le stringem ca evantai si le punem in tava unsa cu ulei. Asa procedam cu toate foile de aluat. La final turnam deasupra lapte amestecat cu smintina si putin sare.

Punem in cuptor preincalzit la 200C si coacem timp de aprox. 30 minute.

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
PrevPrecedentaSumegi cu nuca
UrmatoareaBriose cu stafideNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi