Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 17
 5/5

Pizza

  • Aperitiv, Făinoase, Masă de seară, Mic dejun
  • apa, faina
pizza1
pizza3
изображение_viber_2022-12-27_18-19-46-455
изображение_viber_2022-12-27_18-19-46-342
20190207_174740
20190207_171131
изображение_viber_2022-12-27_18-19-46-731
20180516_184540

Pizza

Ingrediente
Apa
225
  • ml
Zahar
1
  • ling. masă
Drojdie uscata
1
  • ling. ceai
Ulei de floarea soarelui sau de masline
3
  • ling. masă
Sare
1
  • ling. ceai
Faina

Modul de preparare:

In apa calda dizolvam drojdie, sare, zahar, adaugam ulei si faina cit cuprinde. Aluatul framintat trebuie sa nu fie tare. Il lasam pe 1 ora la dospit.

Il intindem cu sucitorul forma dorita. Tava pentru copt o ungem cu ulei, punem aluat si pe el aramjam ingrediente la dorinta (in calitatea de sous eu am folosit ketciup + maioneza). La dorinta lasam in tava pe vreo 20-30 min sa se odihneasca aluatul (cind lasam aluatul sa mai creasca in tava, pizza se primeste mai pufoasa). Coacem in cuptor preincalzit la 200-220 grade C, functia incalzire de jos fara ventilare.

Din cantitate data de aluat iesa 2 pizze mari sau 9-10 mici.

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
PrevPrecedentaPaine
UrmatoareaVertuta cu nucaNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi