Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 17
 5/5

Pateuri bulgaresti cu brinza

  • Făinoase
  • brinza, pateuri, unt
20200314_201007
20200314_195453
20200314_195516
20200314_193302
20200314_193307

Pateuri bulgaresti cu brinza

Ingrediente
Unt
90
  • gr
Apa clocotita
1
  • păhar(e)
Sare
0.5
  • ling. ceai
Faina
Brinza de vaci
300
  • gr

Modul de preparare:

Intr-un bol punem unt de temperatura camerii, adaugam sare si apa clocotita. Amestecam si adaugam faina cit cuprinde. Framintam aluat si il lasam la odihnit pana pregatim umplutura. Umplutura poate fi brinza, carne tocata sau cartofi.

Impartim aluatul in independenta de marimea dorita la pateuri. Presuram cu faina si intindem cu sucitorul, punem umplutura si formam pateuri.

Prajim in ulei incins pe ambele parti.

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
PrevPrecedentaPateuri din apa de la cartofi fierti
UrmatoareaFranzela / paine impletitaNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi