Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 32
 5/5

Gogoase

  • Mic dejun
  • faina de griu, gogoase, zahar
20190525_131027
20190525_123735
20180722_110112

Gogoase

Ingrediente
Brinza de vaci
500
  • gr
Zahar
100
  • gr
Sare
0.5
  • ling. ceai
Gris
1.5-2
  • păhar(e)
Faina de griu
3
  • ling. masă
Oua
3
Bicarbonat de sodiu
0.25
  • ling. ceai
Ulei de floarea soarelui
( pentru prajit )
200-300
  • ml

Modul de preparare:

In brinza de vaci adaugam oua, sare si zahar. Amesticam bine si adaugam bicarbonat de sodiu, faina de griu si gris aprox. 2 pahare. Datorita la gris gogoase se primesc mai putin uleioase si la exterior crocanti dar in interior moi. Le formam cu palme de marimea unui nuc si le prajim intr-un cazan in ulei incins uneori amestecind, pana devin rumene.

Pot fi servite cu smantana indulcita, dulceata, lapte condensat sau simple.

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
PrevPrecedentaTort cifra medovic
UrmatoareaCascaval de casaNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi