Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 70
 5/5

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
20230111_160410
143935253_3587954561286019_6500461379881970090_n
20230111_115739
20230111_123338
143246941_3587954691286006_7491224934381628206_n
20230111_153250

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

Ingrediente
Aluat foietaj
( de dorit fara drojdie )
800
  • gr
Ciuperci champignon
250
  • gr
Piept de pui
300
  • gr
Ceapa
1
  • buc
Unt
20
  • gr
Sare
( dupa gust )
Piper negru
( dupa gust )
Ou de gaina
1
  • buc
Susan
( la dorinta )

Modul de preparare:

Daca va plac Fornetii si doriti sa le mincati pe saturate :) va propun sa incercati sa le preparati acasa. Siguri in calitate, la fel de gustos, mai econom!

Pas 1.

Dezghetam aluat in frigider si pregatim ingredientele: spalam si taiem carnea; spalam/curatim si taiem ciupercile; curatim si taiem o ceapa.

Pas 2.

Pregatim umplutura din piept de pui si ciuperci.

In tigaie cu unt calim putin ciupercile, adaugam ceapa si mai calim putin, presuram sare si piper negru dupa gust. Carnea si ciupercile le dam prim masina de tocat, adaugam dupa gust sare si piper negru si amestecam bine. Umplutura este gata.

Intindem aluat foietaj de dorit intr-o directie, taiem cu ajutorul unei forme rotunde sau unui pahar, punem pe un cerc de aluat umplutura si deasupra alt cerc de aluat crestat cu ajutorul unui cutit. Lipim marginuta apasind cu furculita.

Inainte de coacere le ungem cu ou batut si presuram cu seminte de susan. Coacem in cuptor preincalzit la 200C pina se rumenesc frumos. Savurati cu placere!

 

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun

Soleanca – ciorba ruseasca

  • Felul Întâi
PrevPrecedentaCusma lui Guguta din clatite cu cacao

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Salate
  • 19
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 46
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
Felul Întâi
  • 99
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 33
Bezea elvetiana
 5/5
Salata Floarea Soarelui
Salate
  • 251
Salata Floarea Soarelui
 5/5
Salata Sushi
Salate
  • 102
Salata Sushi
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi