Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 6.295
 5/5

Coltunasi din aluat oparit

  • Făinoase
  • apa clocotita, brinza de vaci, cartofi, coltunasi, faina
20190607_170009
20190607_174235

Coltunasi din aluat oparit

Ingrediente
Faina
3-4
  • păhar(e)
Oua
1
Apa clocotita
150
  • ml
Ulei de floarea soarelui
3
  • ling. masă
Sare
0,5
  • ling. ceai

Modul de preparare:

Intr-un pahar de 200 ml turnam apa fierbinte si ulei.

Facem o gaura in mijlocul fainii (3 pahare) si turnam compozitia din apa si ulei. Adaugam sarea, tot aici adaugam ou batut.

Framintam aluatul. Daca aluatul se lipeste de miini, mai adaugam treptat si al 4-lea pahar cu faina. Obtinem o coca de aluat pe care o punem acoperita sa se odihneasca 30 min.

Impartim aluatul in 2 parti. Daca dorim putem presura putina faina pe masa, fiecare parte intindem cu sucitorul. Facem forma dorita a coltunasilor.

Umplutura o putem face la dorinta, ex. brinza + ou + sare, cartofi piure.

Se fierb timp de 5-10 min. la foc mediu. In apa adaugam sare dupa gust.

 

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

Aluatul se primeste elastic si usor de lucrat.

REȚETE NOI

Cozonac pufos cu glazura

  • Făinoase
  • drojdie, faina, lapte, ou, unt

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură
PrevPrecedentaCeburechi
UrmatoareaColac dulceNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Făinoase
  • 1.640
Cozonac pufos cu glazura
 5/5
Desert
  • 3.684
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 4.921
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 1.471
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 4.643
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 17.008
Soleanca – ciorba ruseasca
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi