Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 16
 5/5

Carne coapta in punga pentru copt

  • Carne, Masă de seară
  • carne, punga pentru copt, rulada
20190610_141309
20190610_141512
20190610_143957

Carne coapta in punga pentru copt

Ingrediente
Carne de porc
Piper negru
Sare
Condimente pentru carne
Coriandru macinat

Modul de preparare:

As putea spune despre aceasta reteta ca este una din cele mai bune rulade din carnita de porc.
Se prepara usor si este foarte gustoasa… Trebuie sa o incercati neaparat!

Carnita o presuram dupa gust cu sare, piper negru, coriandru si condimente. Invirtim in rulada, inlegam cu ata si lasam la rece pentru citeva ore sa se marineze. Putem lua bucata intreaga de carne (ca sa nu o invirtim in rulada) si la fel o marinam.

Coacem in punga pentru copt la 180C aprox. 40 minute.

Carnita se primeste suculenta si foarte gustoasa.

 

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
PrevPrecedentaPizza
UrmatoareaGambe de pui la cuptorNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi