Gustosel Logo
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Masă de seară
    • Salate
    • Felul Întâi
Search
  • РусскийРусский
Menu
  • РусскийРусский
  • Toate recetele
  • 9
 5/5

Budinca de brinza

  • Aperitiv, Mic dejun
  • brinza de vaci, budinca, gris, oua, smintina
20190529_162957
20190529_162706
20190529_143756

Budinca de brinza

Ingrediente
Brinza de vaci
500
  • gr
Oua
2
Zahar
100
  • gr
Gris
3.5
  • ling. masă
Zahar vanilat
1
Smintina
2
  • ling. masă

Modul de preparare:

Intr-un bol amestecam brinza cu cele 2 oua. Adaugam zaharul + restul ingredientelor.

Se mesteca foarte bine si se lasa pentru 20 min. sa se umfle grisul. Apoi se mixeaza un pic cu mixerul. La dorinta putem adauga stafide.

Dupa se da la cuptor preincalzit la 180C pentru 30-40 min.

 

Pofta buna!

Notițe adăugătoare:

REȚETE NOI

Crema fiarta de vanilie

  • Desert

Salata cu piept de pui afumat

  • Salate

Cartofi copti cu unt si usturoi

  • Garnitură

Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci

  • Aperitiv, Mic dejun
PrevPrecedentaCeburechi
UrmatoareaSumegi cu nucaNext

S-ar putea să-îți placă și:

 5/5
Desert
  • 137
Crema fiarta de vanilie
 5/5
Salate
  • 80
Salata cu piept de pui afumat
 5/5
Garnitură
  • 113
Cartofi copti cu unt si usturoi
 5/5
AperitivMic dejun
  • 162
Fornetti Mini cu carne de pui si ciuperci
 5/5
Felul Întâi
  • 260
Soleanca – ciorba ruseasca
 5/5
Bezea elvetiana
Desert
  • 76
Bezea elvetiana
Gustosel Logo
Menu
  • Pagina principala
  • Toate retetele
  • Categorii
    • Aperitiv
    • Desert
    • Făinoase
    • Mic dejun
    • Salate
    • Felul Întâi